Välj region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Nyheter & Press
BILD PRESS22

Premiär för ISS nya, aktivitetsbaserade huvudkontor

Måndagen den 4 mars slog ISS upp portarna till det nya huvudkontoret i Marievik, Stockholm. Kontoret är helt aktivitetsbaserat och ska uppmuntra till samarbete, trivsel och kreativitet bland medarbetarna.

Det nya huvudkontoret ligger i samma byggnad som det tidigare kontoret, vid Liljeholmskajen  – ett spännande, expansivt områden strax söder om Stockholms innerstad.

Kontoret är utformat för att inspirera medarbetare att bryta ner silos och samarbeta över organisatoriska gränser. Samtidigt ska det fungera som ett laboratorium och showroom för det ISS står för när det gäller arbetsplatsdesign, innovationer, hållbarhet och en serviceleverans i världsklass.

  • Det nya huvudkontoret erbjuder en fantastisk arbetsmiljö och en modern, digital arbetsplats. Med ett aktivitetsbaserat kontor följer ett förändrat arbetssätt, och avgörande för att vi ska lyckas med det nya kontoret är att alla medarbetare förstår hur kontorsutformningen stöttar dem i deras vardag och vad de själva behöver göra för att det ska fungera på bästa sätt. Så medarbetarna är verkligen nyckeln till att vi ska lyckas, säger Thomas Guve, ISS projektledare för det nya huvudkontoret.
  • Det har varit viktigt för oss att skapa en arbetsplats som speglar och stärker vår verksamhet och vårt erbjudande till våra kunder, där vi känner stolthet och tillhörighet. En attraktiv arbetsplats är dessutom avgörande för att vi även i framtiden ska vara en attraktiv arbetsgivare för nuvarande och blivande kollegor. Här har vi verkligen möjlighet att visa upp allt det som ISS står för, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige.

 

För mer information, kontakta:

Thomas Guve, Projektledare för ISS nya huvudkontor, thomas.guve@se.issworld.com, 0734-36 51 13