Välj region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

Nyheter & Press
Elin Kampe

ISS välkomnar Elin Kämpe som affärsområdeschef för transportsegmentet

Den 23 april tillträder Elin Kämpe som affärsområdeschef för segmentet Transport inom ISS. Med sin långa erfarenhet från branschen blir Elin ett starkt tillskott till ISS fortsatta satsning på transportsegmentet.

Elin har en gedigen bakgrund inom transportbranschen och kommer närmast från rollen som vd för Emtrain, det bolag inom MTR-koncernen som underhåller pendeltågen i Stockholm. Hon har tidigare arbetat för bland annat branschföreningen Tågoperatörerna och haft ledande befattningar inom Infranord och Veolia.

- Jag är otroligt glad över att få välkomna Elin till ISS och den svenska ledningsgruppen. Elin har lång erfarenhet från stora aktörer inom transportsegmentet och kommer att bidra med kompetens som gör att vi kan utveckla och satsa ytterligare på segmentet. Både Elin som person och hennes kunskaper kommer att tillföra stort värde till vår verksamhet, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige.

- Jag ser fram emot att få vara en del av hela ISS utveckling och mer specifikt tjänsterna inom transportsektorn, där jag får möjlighet att bidra med min erfarenhet från branschen. Det ska bli spännande att ytterligare utveckla våra koncept tillsammans med kunderna och se hur dessa förbättringar kommer resenärerna tillgodo. Men först och främst ser jag med glädje fram emot att få lära känna ISS och alla medarbetare, säger Elin Kämpe


För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Anders Fridell, presskontakt, ISS Sverige, 0734-36 68 08, presskontakt@se.issworld.com